Szállítás és Garancia

Üdvözöljük a Store Online!

1. A standard szállítási mód, ha a DHL vagy EMS. Szállítási időkeret körülbelül 5-8 munkanap.

2. Kérjük, erősítse meg a szállítási címet, mielőtt fizetni érte, kérjük, hagyja el a telefonszámát kapcsolatot.

3. Adjon meg egy érvényes e-mail címet, és ellenőrizze az e-maileket, miután vásárolt frissített adatokat. Kérjük, ellenőrizze a junk doboz az e-mail, ha nem kapja meg.

4. A csomag tranzitjogok idő rendszerint 5-8 munkanap, attól függően, hogy a cél, a szabadság és a hatások miatt Postal Service "ellenőrzése. Ha van egy késés, kérjük több türelmet.

5.Shipping feltételek:

Adunk ingyenes nemzetközi expressz szolgáltatással, amely jön egy internetes nyomon követési számot és aláírást követel szállítás. Rendelések nyomon követhető keresztül:

DHL honlapján: http://www.dhl.com/en.html

Fedex honlapján: http://www.fedex.com

EMS honlapján: http://www.ems.com.cn/english.html

Írja be ezt a weboldalt megtalálja a saját országban, adja meg a műsorszám számát akkor lekérdezés folyamatban.

Azáltal, hogy a weboldal, akkor elfogadja a feltételeket és felhasználási feltételek, valamint üzletünkben politikában. Kérjük, figyelmesen olvassa el, mielőtt bármilyen vásárlás bármilyen. Mi nem tehető felelőssé semmilyen kötelezettség, amely származhat a vevők visszaélés honlapunkon! Köszönöm megértését.

SzállításMi általában a hajó ki annak érdekében, 24 - 72 óra, ha a megrendelt termék raktáron. Felhívjuk figyelmét, hogy a készlet folyamatosan változik, és az összes termék honlapunkon nem garantált, hogy az áruházban a vásárlás időpontjában. Ha a megrendelés elfogyott, felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben azonnal Ezért kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet kapcsolattartás céljából. Ha a tétel nincs raktáron akkor lesz még 2-3 napot, hogy feldolgozzuk a rendelést.

Minden termékünk a hajók által EMS, USPS, a DHL vagy a TNT. Miután a hajó ki a rendet, akkor kap egy nyomon követési számot és követési módszerrel az e-mail, akkor képes lesz követni az állapotát a megrendelés.

Csere és visszatérítés politikákElfogadható okai csere követi: Szállítás hibás elem (ek) re, amit rendelni. A termék (ek) / ARE disszidált. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk 24 óra, amikor megkapja a csomagot. mi segítünk, hogy kicseréljék a vásárlást.
A termék (ek) van / vannak helytelen méret; Ebben az esetben, ha megkaptuk a tételeket vissza, és a mérete megfelelő, akkor a hajó ugyanazt a tételt vissza hozzád. Ellenkező esetben kérjük, vegye figyelembe, hogy lesz a hajó vissza a tételek a raktárunkban, saját költségén. És ha marad a tételeket és átrendezése új elemeket, vagy az új méretet. Mi lesz hitel van egy $ 35 dollár szállítási díj az Ön számára, az új elemet. Felhívjuk figyelmét, hogy lesz a hajó vissza a tételek a raktárunkban.

Vissza & Tőzsde PolicyHa a hely nem megfelelő terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk 24-48 órán, amikor megkaptam a csomagot. mi segítünk, hogy kicseréljék a vásárlást. Szállítási díjak további cserék (visszatérő és reshipping) lesz az ügyfél felelőssége. És ha tetszik don''t olyan elem, az ügyfél fizet a visszatérő költség és a szállítási költség a mi raktárban.

Lépjen kapcsolatba velünk először, hogy kérje a visszatérési címet. Kattintson a kapcsolatot velünk.

Üzletünk fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze visszaküldött tételek meghatározására, hogy a termék már kopott, használt vagy megváltoztatni. Amennyiben a visszaküldött termékek nem Resellable állapotban, a szállítási díj nem kerül felszámításra, hogy a hitelkártya és a termékek kerülnek vissza az ügyfél. Vevő fizeti a szállítási költségeket, hogy visszatérjen termékeket üzletünkben, és a szállítási díj kerül majd valamennyi cseréje. Mi lesz árának 30% -át a fizetési jutalom és feltöltési díjat. Visszautalásra a hitelkártyára érkezésekor azonnal visszatért elemet.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk először, ha bármilyen kérdés. Kattintson a kapcsolatot velünk.

Vissza